Holdtræning

Fra den 6. februar 2019 tilbyder jeg igen holdtræning i det dejlige træningslokale på Søren Frichs Vej 68 i Åbyhøj. Der er ikke mulighed for bad. Derfor er træningen er tilrettelagt, så den ikke giver meget sved på panden.

Træningen indeholder meget praktik og også lidt teori, til bedre forståelse af øvelserne. Det giver fødderne mere og bedre træning! Det er til enhver tid muligt at hoppe ind og være med, så længe, der er ledige pladser på holdene.

Træn dine fødder

Er for dig, der ønsker at styrke dine fødder med målrettet træning.

Dine grunde kan være:

  • at du vil klare dig bedre i din sport
  • at du vil forbygge skader som hælspore, nedsunken forfod, knyster, knækfod
  • at du har brug for at genoptræne en skadet fod
  • at du vil passe på dine knæ, hofter, ryg og nakke.

Træn dine fødder er en blanding af styrke, smidighed og stabilitetstræning. Som i resten af mit arbejde inddrager dette hold også samarbejdet mellem fødderne og resten af kroppen. På mine hold er der altid fokus på den enkelte og jeg tilrettelægger træningen efter deltagernes niveau og behov. Det vil være en fordel med bare fødder og tøj, der ikke strammer. Øvelserne bliver både gående, stående og liggende på måtter.

Hold A Træn dine fødder – aftenhold onsdage kl 18:30-19:30, første gang den 6/2
Hold D Træn dine fødder – daghold torsdage kl 10:00-11:00, første gang den 7/2

Tilmelding er via min booking side – er der ikke flere pladser på holdet, kan du komme på venteliste ved at skrive en besked til mig via min kontaktside eller direkte emaile mig på mail@fodfyssen.dk

Prisen pr. gang er kr. 125,- og der afregnes hver måned.

Da Fodfyssen er autoriseret fysioterapeut, yder Sygeforsikringen Danmark tilskud. Her er deres egen definition af, hvornår de yder tilskud:  “Danmark” stiller ikke krav om forudgående lægehenvisning, men stiller de samme krav til behandlere, årsag og behandling, som skal være opfyldt for at få en lægehenvisning ifølge overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter