Book en tid

Corona-hensyn:

  • Mød kun op til din aftale, hvis du føler dig helt frisk og ikke er i akut risiko for at være smittebærer – udeblivelsen er gratis for dig.
  • Kom i sidste øjeblik.
  • Coronasituationen har givet øget arbejdspres. Selvom jeg gør alt hvad jeg kan, kan jeg desværre ikke nå, at reagere på alle de henvendelser jeg modtager. Tag kontakt til anden relevant behandler ved uopsættelige problematikker, i stedet for at vente på mig.

Velkommen til mit bookingsystem!

Der er travlhed  – og derfor typisk lang ventetid.

Har du akut brug for min viden eller er du i et forløb og ikke kan komme videre med din træning uden min vurdering, må du meget gerne – i stedet for at vente på ledig tid – sende en mail med “akut problem” i emnefeltet. 

BRUG   “Login”   i stedet for  “Bestil tid”,  hvis du har booket tid tidligere – her kan du SLETTE & BESTILLE NY TID – fordelen er, at dine oplysninger så er udfyldt for dig.