TRAFF

Aktuelle TRAFF kurser

Fysioterapi til fødder – Niveau 1

Hjælp fødder stærke og smertefri med TRAFF. Lær systematiske og specifikke undersøgelser, så du afdækker årsagen til fodens problemer. Få mange konkrete behandlingsgreb og øvelser med hjem. Kurset er en blanding af lidt teori og meget praktik.

Underviser: Marianne Rømer, fysioterapeut i specialklinikken Fodfyssen.

Kurser for TRAFF Niveau 1 (basis) – pris: 4.200 kr.

Kursus nr.DatoLokalitet
220226. – 27. marts 2022Skanderborg
22034. – 5. maj 2022Aarhus
22047. – 8. september 2022Aarhus

Kurser for TRAFF Niveau 2 – pris: 4.200 kr.

Kursus nr.DatoLokalitet
22059. – 10. november 2022Aarhus

TRAFF Niveau 2 forudsætter, at du har været med på basis-kurset TRAFF Niveau 1.

Kurser i Aarhus afholdes på VIA University College Aarhus N onsdag kl. 10 -18 og torsdag kl. 9-17. Kurser i Skanderborg afholdes hos Skanderborg Fysioterapi, lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 9-17.

Tilmelding: skriv til kursus@fodfyssen.dk Pris 4.200,00 kr.

TRAFF Koncept

Undersøgelse og måling af fodens stilling

TRAFF er et fysioterapeutisk koncept til undersøgelse, behandling og genoptræning af fødder, som Fodfyssen har udviklet. Fodfyssens grundtanke er, at fødder kan trænes stærke og smertefri, hvis de har intakt nerve-, muskelsystem og bevægelige led. Det er komplicerede rotationskræfter, der skal i spil og indsatsen skal være specifikt rettet mod fodens problemårsag.

Fodfyssen er en fysioterapeutisk specialklinik, hvor der stort set kun behandles fodrelaterede problemer. De typiske problemstillinger patienterne kommer med er fejlstillinger, stive led, føleforstyrrelser, knyster, nedsunkne forfødder og smerter – smerter der ofte har varet i årevis.

Siden 2014 har jeg specialiseret mig i fysioterapi til fødder og udviklet konceptet ”TRAFF” der står for Traktion-Rotations-Aktiverende Fysioterapi til Fødder. Heri bruger jeg mange forskellige kendte behandlingstilgange som motorisk udvikling, ledmobilisering, styrketræning, afspænding, FIT fascie behandling, tapebandagering og indlægssåler samt Spiraldynamik fra Schweiz.

Behandling af fod.

 Jeg ser på de mindste detaljer f.eks. i ledglidningen imellem fodens små knogler til de store sammenhænge mellem fødderne og resten af kroppens bevægelsesstrategier og -problemer.

Vi holder følgende kurser for fysioterapeuter

TRAFF niveau 1, der har fokus på at lære fodens anatomi meget grundigt at kende, så du ved hvilke bevægelser, der foregår i hvert enkelt led. Lave specifik undersøgelse af foden så du får et præcist billede af fodens ressourcer og problemer. Behandle foden trænbar ved at sikre den optimal bevægelighed i alle led. Genoptræne med målrettede øvelser til at træne de muskler, der styrer foden og holder fodbuerne oppe på plads.

TRAFF niveau 2 har fokus på at genskabe samarbejdet mellem foden og resten af kroppen.

Fodfyssen afholder efter aftale kurser for andre faggrupper, foredrag og oplæg i virksomheder.