Priser

Nye tider og nye priser gældende for nye bookinger fra 1.8.2023

KonsultationPris
Første gang – før 50 – nu 75 minutter1050,00 kr
Normal opfølgning – før 25- nu 40 minutter560,00 kr
Lang opfølgning- før 50 – nu 60 minutter 840,00 kr
Kort opfølgning – før 15 – nu 25 minutter420,00 kr

Har du en sundhedsforsikring, vil de fleste forsikringsselskaber dække noget af eller hele behandlingen. Nogle forsikringer kræver henvisning fra egen læge. Forhør dig hos dit forsikringsselskab, hvad gør sig gældende ved dem.
Når du har fået godkendt behandling hos forsikringen, skal disse papirer (betalingsgarantien) sendes til mail@fodfyssen.dk, meget gerne i en vedhæftet fil. Dækker forsikringen ikke hele behandlingen, kommer der også en regning fra os, når du faktureres for behandlingen.

Som specialklinik kan fodfyssen desværre ikke opnå overenskomst med regionen, derfor giver den offentlige sygesikring ikke tilskud.

Er du medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”, giver de også tilskud til behandlinger ved os. Giv din behandler besked ved første konsultation.

Lidt mere om priserne: Af økonomiske grunde, har vi valget mellem at gøre behandlingstiderne kortere eller øge prisen og vi har valgt det sidste. Det har vi, fordi de længere behandlingstider giver det bedste udbytte for vores patienter.

Fodfyssen har brugt de sidste år til at finpudse vores eget koncept TRAFF. I forbindelse med Coronatiden indlagde vi en buffertid på ca.15 minutter mellem hver konsultation. Dengang var det for at minimere smitterisikoen. Disse ekstra minutter valgte vi at beholde, men nu som en del af behandlingstid/journalskrivning, for at udbygge og arbejde med vores eget fod-koncept TRAFF. Vores erfaringer har vist os, at den forlængede konsultationstid giver et bedre udbytte til de trængte fødder. Derfor ønsker vi ikke at gå tilbage til de oprindelige behandlingstider på 15, 25 og 50 minutter.

TRAFF står for Traktions-Rotations-Aktiverende-Fysioterapi-til-Fødder. Konceptets tre hovedingredienser er grundig og meget specifik undersøgelse af fodens lokale forhold – bl.a. om der er bevægelighed i alle led og om alle muskler kan arbejde. Finde årsagen til fodens problemer – denne sidder ofte helt andre steder i kroppen. Genoptræning og behandling både rettet mod foden og de bagvedliggende årsager.

Vi er stolte af vores koncept. Selvom det ikke er svaret på alle fødders problemer, har det givet os en meget stor viden om føddernes verden og mange værktøjer til at hjælpe fødderne videre. Men økonomien skal også hænge sammen og det gør den kun, hvis vi fremover så også tager betaling for den ekstra tid vi bruger.

Indlægssåler og tilbehør

Vi har et lille lager af relevant tilbehør til træning og behandling – her nogle priseksempler:

Formthotics™ indlægssåler
Bauerfeind indlægssåler
560800,00 kr
Træningselastik 1,5 meter35,00 kr
Træningselastik 2,5 meter55,00 kr
Tape Kinesio Classic, 4 meter90,00 kr
Papirlagen i praktisk transportpose 35,00 kr

Foredrag

Pris og indhold aftales fra gang til gang. Målgruppen er alle, der vil lære om fødderne og deres betydning for sundhed og forebyggelse.