Behandling

Individuel behandling består af fysioterapeutisk undersøgelse, behandling efter behov og et individuelt tilrettelagt træningsprogram.

En undersøgelse består af en grundig fysioterapeutisk gennemgang af de enkelte knogler, led, nerver og muskler i fod og underben. Du får gennem undersøgelsen forklaringer på det jeg finder og min vurdering af, om jeg kan hjælpe din fod med den specialviden jeg har.

Jeg behandler gerne med mine forskellige fysioterapeutiske behandlingsteknikker, men arbejder meget med at instruere i øvelser og behandlingsgreb du selv kan arbejde videre med derhjemme. Det betyder at et målrettet behandlingsforløb hos Fodfyssen inkluderer en stor egenindsats og kan holdes nede på få konsultationer, hvis du ønsker det.

Jeg arbejder med og sælger indlægssålen Formthotics™. Hos mig er et opfølgningstjek inden for fem uger selvfølgelig inkluderet i prisen.

Vigtigt især for nye patienter: Til behandlinger kan du vælge at medbringe eget lagen, eller købe et papirlagen af mig. Dette lagen kan genbruges flere gange og er pakket i transportvenlig plastpose.

Tilskudsmuligheder uden henvisning

Sygeforsikringen “Danmark” og mange forsikringsselskaber giver tilskud som til alle andre fysioterapeut klinikker. Der er ikke tilskud fra Sygesikringen  – via dit gule sundhedskort, fordi min klinik ikke har et ydernummer.

Henvisning er ikke nødvendig, men jeg arbejder meget gerne sammen med- og på anvisning fra din praktiserende læge eller andre behandlere. Og for at du ikke skal kunne forklare hvad lægen mener, kan en henvisning e.lign på skrift være praktisk.

Kontakt

Du kan kontakte mig via kontaktsiden, hvis du ønsker at høre nærmere eller blive kontaktet vedrørende en individuel behandling.  Jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.