Behandling

Typiske forløb består af fysioterapeutisk undersøgelse, behandling efter behov og et individuelt tilrettelagt træningsprogram.

Første konsultation består af en grundig fysioterapeutisk gennemgang af de enkelte knogler, led, nerver og muskler i fod og underben. Du får gennem undersøgelsen forklaringer på det vi finder og vores vurdering af, om vi kan hjælpe din fod med den specialviden vi har. Hvis relevant undersøger vi længere op i kroppen, for at afdække årsagssammenhænge. Når årsagen til dine problemer er fundet, lægger vi en plan for det videre forløb.

Individuel behandling bygger ovenpå undersøgelsesresultaterne ved første konsultation og er typisk normalbehandlinger, der varer en halv time, men kan også udvides til lange behandlinger ved behov. Vi behandler gerne med vores forskellige fysioterapeutiske behandlingsteknikker, men arbejder meget med at instruere i øvelser og behandlingsgreb du selv kan arbejde videre med derhjemme. Det betyder at et målrettet behandlingsforløb hos Fodfyssen inkluderer en stor egenindsats og kan derfor ofte holdes nede på få konsultationer, hvis du ønsker det.

Vi arbejder med – og sælger indlægssålen Formthotics™. Hos os er et opfølgningstjek – en kort behandling – indenfor fem uger selvfølgelig inkluderet i prisen.

Vigtigt især for nye patienter:

Henvisning fra egen læge er ikke nødvendig, men vi arbejder meget gerne sammen med- og på anvisning fra din praktiserende læge eller andre behandlere. For at du ikke skal kunne forklare hvad lægen mener, kan en henvisning e.lign, på skrift være praktisk.

Du skal altid bruge lagen. Til behandlinger kan du vælge at medbringe eget lagen, eller købe et papirlagen af os. Dette lagen kan genbruges flere gange og er pakket i transportvenlig plastpose.

Tilskudsmuligheder Sygeforsikringen “Danmark” giver altid tilskud. Der er ikke tilskud fra Sygesikringen – via dit gule sundhedskort. Som reglerne er i øjeblikket, giver regionen ikke tilskud til en specialklinik som Fodfyssen.

Mange forsikringsselskaber giver tilskud – men det er meget forskelligt hvor meget de betaler og om de vil have en lægehenvisning.

Kontakt

Du kan kontakte os via kontaktsiden, hvis du ønsker at høre nærmere eller blive kontaktet vedrørende en individuel behandling.  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.